UOLP Mutfak Sanatları ve Yönetimi (IEU-SUNY Cobleskill)

Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü ve New York Eyalet Üniversitesi Cobleskill Kampüsü işbirliği ile oluşturulan Uluslararası Ortak Lisans programı öğrencilerin uluslararası bir bakış açısı kazanmaları ve yeni bir kültürü tanımaları için tasarlanmıştır.

Bu programdan mezun olan öğrenciler, hem İzmir Ekonomi Üniversitesi hem de New York Eyalet Üniversitesi Cobleskill kampüsü Mutfak Sanatları ve Yönetimi lisans diplomalarına sahip olacaklardır. Öğrenciler eğitimlerinin ilk üç senesini İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra dördüncü sınıf eğitimlerini New York Eyalet Üniversitesi Cobleskill Kampüsü’nde alacaklardır. Ayrıca bu programa devam eden öğrencilerin ABD’de de staj yapma imkânı olacaktır.

Program Koordinatörü: Öğr. Gör. Ebru AĞLAMAZ